Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Feta mousse - gyors és nagyon finom

2018. március 06. - kalimeraeger

Mindössze 10 perc szükséges ezen remek étel elkészítéséhez, attól a mozdulattól kezdve, hogy a hűtőből előtúrjuk a fetát, addig, hogy el is mosogattunk. Pirítóssal, zöldségekkel, sült hússal is nagyon finom, de mártogatós gyanánt is remekel.

Akis Petrezidis receptje következik.

feta_mousse.jpg

Hozzávalók:

  • 200 g összetört fetasajt
  • 50 ml író
  • 1-2 teáskanál olívaolaj
  • szárított, morzsolt oregánó
  • bors

Elkészítés:

Nagyon egyszerű dolgunk van, mindössze össze kell dolgoznunk az összetört fetát az íróval és az olívaolajjal. A kész mousse-t ízesítsük oregánóval és borssal, a feta sós mivolta miatt extra sóra már nincs szükségünk.

Kali orexi! Jó étvágyat!

Még több recept itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr8813720460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása