Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Pierce Brosnan Lipsit is meglátogatta

2023. szeptember 15. - kalimeraeger

Kép: www.greekreporter.com

Az egykori James Bond még mindig Görögországban időzik.

A James Bond-sztár Pierce Brosnan az elmúlt hetekben Görögországban utazgatott, ahol a helyiek igyekeznek közös fotót készíteni a hollywoodi sztárral.

Brosnan legutóbbi állomása Lipsi szigete volt, egy kis szigetcsoport a Dodekaniszosz északi részén, Patmos és Leros szigetek közelében.

Lipsiben való tartózkodása során Pierce Brosnant lefotózták Rena Paradisis helyi lakossal, aki egy közös képet posztolt vele a személyes Facebook-fiókjára. A kép alá azt írta: "Jó reggelt mindenkinek, ma találkoztam útközben Pierce Brendon Brosnan színésszel, aki James Bondot alakította... És úgy gondoltam, hogy csinálhatnánk egy közös képet... Nem minden nap járnak híres színészek a szigetünkön".

A színész szeptember 3-án érkezett Kavalába.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr8318214995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása