Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Az egykori James Bond Görögországban vakációzik

2023. szeptember 14. - kalimeraeger

pierce_brosnan_gorogorszagban_2023szept.jpg

Kép: www.greekreporter.com

Az észak-görögországi Kavala repülőtere váratlan VIP-vendégeket fogadott, köztük a James Bond-színészt, Pierce Brosnant. A hollywoodi sztár, aki nyári öltözéket és panamakalapot viselt, azzal örvendeztette meg a rajongókat, hogy közös fotókat készített velük.

Brosnan szeptember 3-án érkezett Kavala városába milliárdos barátjával, John Paul DeJoriával, aki a hajtermékiparban való részvételéről és a Patrón tequila tulajdonosaként ismert. DeJoriának különleges kötődése van Kavalához, hiszen édesanyja a városból származik.

A duó a házastársaik és két baráti pár kíséretében magánrepülővel érkezett Franciaországból, és az Imaret Hotelbe jelentkezett be, majd a tervek szerint az Égei-tenger északi részére hajóznak ki.

Az útitervük eredetileg tartalmazta a filippi régészeti lelőhely meglátogatását is, de a heves esőt és szelet ígérő időjárási előrejelzések miatt módosítani kellett a menetrendet.

DeJoria nem először jár Kavalában, hiszen édesanyja, Magdalini Kontoudi ott született. Az előző látogatása a városban 2021 nyarán volt. Brosnan egyik legkiemelkedőbb szerepe Görögországhoz kötődik. Az első Mamma Mia! című filmet, amelyet Skopelos-on, Skiathos-on és Pilióban forgattak, Phyllida Lloyd rendezte, és 2008-ban került a mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr3218214605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása