Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Görög strand a világ legdrágábbjai között

2023. augusztus 09. - kalimeraeger

mykonos_2_pb_1_2.jpg

Kép: Pixabay

Egy görög tengerpart is szerepel a világ legdrágább strandjai között. A TravelMag szerint a görögországi Mykonos szigetén található Platis Gialos az egyik legdrágább a világon.

A TravelMag a Platis Gialos strandot a tizenhetedik legdrágábban látogatható strandként sorolta fel, a legolcsóbb szállás egy kétszemélyes szobában itt átlagosan 271 euróba kerül éjszakánként.

Mykonos az egyik legnépszerűbb sziget, amelyet a külföldi turisták vesznek célba.

A TravelMag felmérése olyan globális úti célokra terjedt ki, amelyek megfeleltek a meghatározott kritériumoknak: legalább húsz szállodával és fogadóval, valamint legalább egy tengerparttal kellett rendelkezniük.

A magazin kiszámolta, hogy az egyes úti célokra vonatkozóan 2023 augusztusában mennyi a legolcsóbb kétágyas szoba átlagára. A minőség biztosítása érdekében csak a legalább háromcsillagos minősítéssel rendelkező, a városközponthoz vagy a tengerparthoz közeli szállodákat vették figyelembe.

A rangsor élén a Massachusetts államban (USA), Cape Codtól délre fekvő Nantucket szigetén található Nantucket Town áll, amely 694 dolláros átlagos szobaáron értékesít. Szorosan követi Positano, amely a dél-olaszországi Amalfi-parton fekszik, 481 dolláros éjszakánkénti átlagárával a második helyet foglalja el. Montauk, a Long Island-félszigeten (Egyesült Államok) található bájos falu a harmadik helyet bitorolja, itt a legolcsóbb kétágyas szoba 478 dollár éjszakánként.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr9818190253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása