Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Mini cunamit okozott egy nagy sebességű komp Mykonos-on

2023. július 03. - kalimeraeger

mykonos_puzzle_bp_2.jpg

Kép: Pixabay

Egy elhaladó komp nagy káoszt okozott Mykonos egyik partszakaszán, amikor a hajó által keltett hullámok a strandolókra csaptak.

Az Agios Stefanos strandján pihenő embereket váratlanul érte, amikor a nagy sebességű komp nyomában hatalmas hullámok zúdultak rájuk. Néhányan megsérültek, de szerencsére nem súlyosan.

A strandon szolgálatot teljesítő vízimentő mindent megtett, hogy segítsen a vízből kifelé tartóknak, miközben a pánik egyre inkább terjedt a parton. Két nő megsebesült, de súlyos sérüléseket nem jegyeztek fel. A görög parti őrség reagált az esetre, és gyorsan a helyszínre érkezett. Tájékoztatták a komp kapitányát, hogy a hajó túl nagy sebességgel közlekedik a strand közelében. Úgy tűnik, hogy a szóban forgó járat a Worldchampion Jet, amely 50 csomós sebességre képes. A Worldchampion Jet hossza 87 méter, szélessége 24 méter, utaskapacitása 1310 fő és 222 autó.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr8318159092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása