Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Bővül Giannis Antetokounmpo családja

2023. május 25. - kalimeraeger

giannisantetokounmpo_milwaukee_magazine_2.jpg

Mariah Riddlesprigger és Giannis Antetokounmpo a közösségi média oldalukon jelentették be, hogy harmadik gyermeküket várják.

„Álmaink valósággá válnak” – írta Riddlesprigger Instagram-bejegyzésében.

A párnak már van két gyermeke - a 3 éves Liam és az 1 éves Maverick Shai. A fiúkat gyakran látják a Fiserv Forum termeiben és padlóján, miközben a Bucks szupersztárja feláll néhány lövésre, vagy megdolgoztatja a közönséget.

2022 nyarán a hellén atléta elvitte fiait Görögországba, ahol a család meglátogatta az Akropoliszt. „Éves Akropolisz látogatásunk” – írta az Instagramon apa és fiai fotójához.

Antetokounmpo sikeres kosárlabda-pályafutása ellenére a Bucks sztárja egyértelművé tette, hogy bármit megtenne gyermekeiért. 2021 májusában azt mondta Jim Paschkénak: „Ha a fiam azt kérdezné tőlem: »Apa, mikor mész nyugdíjba, és játszol többet velem?« - azonnal visszavonulnék.”  

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr8818132634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása