Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Az Uber már hajós fuvart is kínál Mykonos-on

2023. május 22. - kalimeraeger

mykonos_2_pb_1_1.jpg

Kép: Pixabay

A neves személyszállító a napokban jelentette be, hogy privát bérelt hajóval szállítja az utasokat a görögországi Mykonos szigetén. A szolgáltatás a tervek szerint idén nyáron indul, és a helyieknek és a turistáknak egy újabb közlekedési lehetőséget kínál majd a vízen.

A hajókon egyszerre 8 utas tartózkodhat, az útvonal előre kijelölt megállókat foglal magába, az árakat pedig az adott útra eső megállók száma határozza meg.

Az Uber már korábban is kínált csónakázási lehetőséget különböző helyszíneken. Ez lesz azonban az első alkalom, hogy a hajózási szolgáltatás a vállalat tulajdonában lesz.

Az Uber Boat használatához Mykonos-on az utasok az Uber alkalmazáson keresztül foglalhatnak hajót, hasonlóan az autós közlekedéshez. A szolgáltatást idén nyáron vezetik be, és ha az Uber Boat népszerűnek és sikeresnek bizonyul, más görög szigeteken is elérhető lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr718130352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása