Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Tragikus vonatbaleset Görögországban

2023. március 01. - kalimeraeger

vonatbaleset_20230228_gr.jpg

Kép: www.greekreporter.com 

Szörnyű baleset történt a Tempe-völgyben kedd este, az ország 3 napos gyászt tart.

Sajnos halálos áldozatai is vannak a vonatbalesetnek, ahol egy személy- és egy teherszállító jármű ütközött egymásnak. Jelenleg 36 elhunytról tudni és több, mint 60-an megsérültek. Ez Görögország legsúlyosabb vonatbalesete mindezidáig.

A miniszterelnök, Kyriakos Mitsotakis a baleset helyszínén elmondta: „Csak egy dolgot garantálhatok, hogy megtaláljuk, mi okozta a tragédiát és mindent elkövetünk, hogy ilyen ne fordulhasson elő még egyszer.”

Jelenleg a legfontosabb, hogy kutassanak további túlélők után és ellássák a sérülteket. A vizsgálat már megkezdődött annak érdekében, hogy mielőbb kiderüljön, hogy fordulhatott elő, hogy két, egymással szembe haladó jármű kilométereken keresztül egy sínen mozoghatott.

Őszinte részvétünk az elhunytak hozzátartozóinak, nyugodjanak békében!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr7418061758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása