Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Az Egri Görög Önkormányzat decemberi programjai

2022. december 12. - kalimeraeger

dodekaimero_2022_pb.jpg

Kép: Pixabay

Sok meglepetéssel készültünk Nektek decemberre, mutatjuk a részleteket!

- Meghirdettük az Egri Görög Önkormányzat online rajzpályázatát, mely a "Görögország - Ahogy én látom" pályázatsorozat immáron 16. része. A részleteket IDE KATTINTVA olvashatjátok.

- Az elkészült művekből online kiállítást tervezünk, melynek az Egri Görög Önkormányzat honlapja ad majd helyet.

- 2022. december 19-én, hétfőn, 15 órakor várunk az Egri Görög Önkormányzat közmeghallgatására, a részletek ITT olvashatók.

- 5 éves a Kalimera Eger blog, ennek apropójából játékot hirdettünk, 5 fantasztikus nyereményünk van, bővebbet ITT tudhattok meg.

- A DODEKAIMERO 12 NAPJA címmel 12 részes cikksorozatban mutatjuk be ezen időszak egy-egy érdekességét.

- A DODEKAIMERO ÍZEI címmel gasztronómiai cikkeket készítünk, melyekben ezen időszak görög gasztronómiai különlegességeit ismerhetitek meg.

- Utánajárunk A GÖRÖG KALANDÁKNAK, megnézzük, mennyire élnek még ezek a szokások Görögország különféle részein. A görög ünnepi énekekből többet meg is ismertetünk Olvasóinkkal.

- Karácsonykor CLEO MITILINEOU óvodapedagógus, énektanárnő és operaénekesnő meglepetés videós gyermekműsorral kedveskedik a kicsiknek, görög és magyar nyelven. Ez immáron hagyomány az Egri Görög Önkormányzatnál.

- Az ünnepi időszakhoz kötődő KVÍZZEL ÉS JÁTÉKOKKAL is készülünk, melyek szintén az ezen időszakhoz kötődő ismeretek elmélyítését szolgálják.

Gyertek, ünnepeljetek velünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr2318000678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása