Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Netflix sorozat görög helyszínekkel

2022. november 04. - kalimeraeger

mykonos_6_pb_1.jpg

Kép: Pixabay

Az amerikai médiaszolgáltató egyik legújabb sorozatának története a mesés Hellászban játszódik. Már csak ezért is megéri belekukkantani.

Az "A perfect story" (Egy tökéletes történet – a szerk.) képkockái Mykonos-on kerülnek rögzítésre. A történet alapjául a spanyol díjnyertes írónő, Elísabet Benavent regénye szolgált.

A sorozatot nemrég kezdték forgatni, és a tervek szerint pár hónap múlva már a nézők is megtekinthetik. A népszerű görög sziget mellett egyéb görög helyszínek is felbukkannak majd, épp úgy, mint a spanyol főváros.

A szerelmi történet Margot-ról és David-ről szól, akik nem is különbözhetnének jobban egymástól. A lány egy hotelbirodalom örököse, a fiú pedig kétes üzletekben mozog. Találkozásukkor hamar egyértelművé válik a kölcsönös vonzalmuk egymás iránt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr3117970104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása