Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Sophia Hadjipanteli híres szemöldöke

2022. szeptember 21. - kalimeraeger

sophia_hadzipanteli_gg.jpg

Kép: Greek Gateway

Aki látta már Sophia Hadjipanteli ciprusi modellt, garantáltan emlékszik rá.

A hölgy ugyanis extra dús, összenőtt szemöldökéről híres. Különleges ismertetőjegye előnyt és hátrányt is jelentett már számára, hiszen sokan tűzték céltáblájukra egy-egy komment során.

A híres modell azonban nem kisebb nevekkel dolgozott együtt, mint a Vogue, az Elle, a Harper's Bazaar, a New York Times, a Vanity Fair vagy Jean-Paul Gaultier.

Sophia szemöldöke legutóbb a Görögország következő topmodellje című tv-műsorban való vendégszereplése során került a Twittert használók egy részének céltáblájává, ezzel párhuzamosan azonban - köszönhetően Sophia lehengerlő viselkedésének a műsorban - elindult az úgynevezett unibrow mozgalom is, amely a formamentes szépséget, valamint azt a szabadságot hirdeti, hogy az emberek legyenek magabiztosak egyedi vonásaikkal, tegyenek azt, amit akarnak, nézzenek ki úgy, ahogyan akarnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr4417937056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása