Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Foci-VB Görögországban?

2022. szeptember 10. - kalimeraeger

foci_vb_pb.jpg

Kép: Pixabay

Görögországgal és Szaúd-Arábiával közös pályázat beadását fontolgatja Egyiptom a 2030-as labdarúgó-világbajnokság megrendezése céljából - jelentette be Mohammed Favzi, az egyiptomi sport és ifjúsági minisztérium szóvivője.

A 8 év múlva esedékes sportesemény rendezési jogáért már többen is ringbe szálltak, tavaly a spanyolok és a portugálok, idén az argentin, a chilei, az uruguayi és a paraguayi szövetség jelentette be, hogy közösen pályáznak a megrendezés jogáért. Azt, hogy kit illet majd a lehetőség, két év múlva döntik el az illetékesek.

Mint ismert, az idei, november 20. és december 18. között megrendezésre kerülő világbajnokságnak Katar ad majd otthont, négy év múlva pedig az USA, Mexikó és Kanada lesz a torna házigazdája.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr7917928649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása