Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Tsitsipas újra a csúcson

2022. április 20. - kalimeraeger

stefanos_tsitsipas_monte_carlo_open_2022.jpg

Kép: Facebook

Néhány hónapja megírtuk Nektek, hogy Stefanos Tsitsipas az Australian Open teniszbajnokságon a negyeddöntőben kikapott Daniil Medvedevtől, azonban a vereséget követően így nyilatkozott: "Daniil jól játszott. Csak a legjobbat tudom mondani róla. Nem fogok a negatívumokra koncentrálni. Hosszú szezon áll előttem, sok lehetőséggel, és hiszem, hogy a legjobbat tudom kihozni a saját játékomból és az élményeimből, melyek abban segítenek nekem, hogy tovább dolgozzak, fizikálisan és mentálisan fejlődjek, valamint javítsak a játékomon. A mai teljesítményt tanulságnak tekintem, amivel tovább tudok lépni."

A pozitív hozzáállás már meg is hozta gyümölcsét: Stefanos 2021 után immáron másodszor nyerte meg a Monte Carlo Open teniszversenyt.

Gratulálunk, csak így tovább!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr1717811789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása