Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Robert de Niro éttermet nyit Santorinin

2022. február 07. - kalimeraeger

santorini_16_pb.jpg

Kép: Pixabay

Az ismert étteremlánc, a Nobu újabb egységét nyitja meg a hírek szerint Santorini szigetén Robert de Niro. A Travel+Leisure magazin információi szerint az étterem 2022 tavaszán nyílik meg.

A Nobu márka története több, mint 25 évvel ezelőtt, Los Angeles-ben kezdődött, Nobu Matsuhisa japán séf saját magáról elnevezett éttermében, a Nobuban. Itt evett ugyanis Robert de Niro, aki beleszeretett a japán séf konyhaművészetébe, melyet a perui alapanyagok csak még egzotikusabbá varázsoltak. Üzleti megállapodást ajánlott hát Matsuhisának, amely magában foglalta egy manhattani étterem közös megnyitását. 

Matsuhisa ekkor elutasította a színész ajánlatát, mert úgy érezte, addig nem nyitna új éttermet, míg a Los Angeles-ben lévőt nem tökéletesítette. Mikor ez érzése szerint megtörtént, felkereste a színészt, a többi pedig már történelem. Azóta a Nobu egyre jobban terjeszkedik, eljutva a tengerentúlra is.

Az Imerovigli városában épülő komplexumban azonban nemcsak étteremmel, hanem szállással és exkluzív wellness-lehetőségekkel is várnák a vendégeket.

Imerovigli egyébként körülbelül 20 percre található Santorini repülőterétől, így az odajutás sem ütközik majd különösebb nehézségekbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr817126488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása