Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

A telihold ünnepe az Akropolisz Múzeumban

2021. augusztus 16. - kalimeraeger

athen_by_night_pb.jpg

Kép: Pixabay

Csodás helyen, az ország egyik legszebb múzeumában tartják az augusztusi telihold ünnepet. A rendezvény során az összes kiállítás is látogatható lesz, miközben a hold teljes pompájában ragyog majd az ország ikonikus látványossága, az Akropolisz felett. Azok a szerencsések, akik a múzeum éttermében vacsoráznak, finom ételek és italok társaságában élvezhetik a pazar látványt.

Az eseményre augusztus 21-én kerül sor, ezen a napon a múzeum reggel 8 és este 8 között ingyenesen fogadja a látogatókat. Az étterem éjfélig tart nyitva, és a teraszról biztosítja a tökéletes kilátást. Ha éppen arra jártok, előzetesen a +30 210 9000915-ös telefonszámon foglalhattok asztalt. Augusztus 22-én reggel 8-tól este 10 óráig lesz látogatható az intézmény, az étterem pedig ugyaneddig fogadja a vendégeket. Ezen a napon délután 6 és este 8 között angol nyelvű előadásokat is tartanak a múzeumban bemutatott kincsekről, ezekre a bejáratnál található információs pontnál lehet jelentkezni, a díja 10 €/fő.

Az egészségügyi előírásoknak megfelelően az épületben a maszk hordása kötelező, ezt mindenki vigyen magával!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr8216662062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása