Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

A görög halász és Justin Bieber

2021. július 02. - kalimeraeger

justin_bieber_i.png

Kép: Instagram - Justin Bieber

Egyre több sztár választja nyaralása helyszínéül Görögországot.

A kanadai énekes feleségével, Hailey-vel éppen a festői Milos szigetén időzött, amikor ismeretséget kötött egy 79 éves helyi halásszal.

Justinnak igazi autentikus élményben lehetett része, amikor Mandrakia halászfalvacskájában, az egyik hajó “garázsában” (syrmata), a Medusa nevű tavernában merülhetett el a hellén gasztronómiában. Hogy ez megvalósulhasson, Dimitris Tsakoumis volt a segítségére, aki felhívta a már említett halászt, Andreas-t, akinél a taverna kulcsai voltak.

A bácsinak fogalma sem volt arról, hogy kihez van szerencséje, elkészítette a mennyei falatokat, sült szardíniát, tradicionális favát, olívát, fetát és kenyeret. Dimitris elmondása szerint Andreas elnézést kért, hogy a kis kalyibában nincs 4G internet, és összebarátkozott Bieberrel, akinek elmesélte az életét. Például, hogy Mandrakiában lakik, és kora ellenére minden nap úszik és halászik. Később elnézést kért, mert vissza kellett térnie dolgozni, otthagyta az énekest, hogy befejezhesse az ételt.

Justin két képet is kitett az Instagramra, mely ezt az egyedi hellén élményt ábrázolja. Csak ennyit írt hozzájuk: „Ez a hely olyan, mint egy tündöklő álom.”

Az énekes és felesége a görög szigetek között hajóznak, Milos előtt Mykonos-on és Santorinin időztek, és bármennyire is inkognitóban szerettek volna maradni, Bieber készségesen megállt fotózkodni a rajongókkal. Ők maguk is csak akkor kezdtek fényképeket megosztani a közösségi hálón, mikor az előbb említett közös pózolások már kikerültek az internetre.

Az énekes nem első alkalommal jár az országban, sőt, a Company című dala videóklipjének néhány részletét Santorini szigetén vették fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr3316611192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása