Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Az igazi földi mennyország

2021. június 19. - kalimeraeger

pegassus_hotel_gr.jpeg

Kép: www.greekreporter.com

Hol máshol, mint Görögországban?

Méghozzá egy magánszigeten, melyet bárki szabadon kibérelhet. A Pegassus névre keresztelt, csodaszép kiklád sziget a Petalioi-öbölben található, és a jó hír, hogy Athén Rafina kikötőjéből nagyon gyorsan és egyszerűen közelíthető meg vízi, de akár légi úton is, mindössze fél óra alatt.

Pegassus-on az itt található Aria Hotelben élvezhetik a csendet és nyugalmat mindazok, akik egy kicsit szeretnének elvonulni a világ zajától. A luxus garantált, privát villák állnak a vendégek rendelkezésére, melyekben akár 14-16 vendég is kényelmesen elfér, de igény esetén akár 22-en is vakációzhatnak itt együtt.

A villa elegáns dekorációja mellett szezonális és helyi finomságokkal is ellátott, hogy az ide érkező mielőbb otthon érezze magát. Az épületben több, minden kényelmet biztosító hálószoba és hozzájuk tartozó fürdő is megtalálható.

Belső udvar és mesés külső terek garantálják, hogy az itt nyaralók élvezzék a görög nyár minden egyes pillanatát. A személyzet is lesi a vendégek óhaját, naponta kitakarítanak és folyamatosan rendelkezésre állnak, ha bármire szükség lenne. Például igénybe vehető privát séf, aki finomabbnál finomabb ínyencségeket varázsol az asztalra, megoldható a helyi transzfer, masszázsok, helikopterszerviz és hajóbérlés, természetesen mindez benne foglaltatik az árban.

Aki kifizeti az alacsonynak nem mondható összeget, az tökéletes egyvelegét kapja a háborítatlan nyaralásnak, miközben minden luxuskategóriás kényeztetés a rendelkezésére áll. A szigetet természetesen kizárólag privát strandok ölelik körbe, ahol számtalan vízi sportot próbálhatnak ki az aktívabb nyaralók, akik pedig kicsit szárazabb programra vágynak, mégis mozognának, lehetőségük van túrázásra vagy biciklizésre is. De aki jógára, athéni kirándulásra, motorcsónakos vagy vitorláshajós kiruccanásra vágyik, biztos, hogy nem fog csalódni, ugyanis Pegassus-on nincs lehetetlen.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr9916598788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása