Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

A tenisz nagy görög reménységei

2021. június 17. - kalimeraeger

tsitsipas_rg_gr.jpg

Kép: Tsitsipas és ellenfele, Djokovic a döntőben

Nagyon szép eredményeket értek el a görög sportolók.

Stefanos Tsitsipas egészen a Roland Garros döntőjéig menetelt. Az ellenfele a világklasszis és egyben világelső Novak Djokovic volt.

A görög teniszező első alkalommal jutott el a torna döntőjéig, ahol egy négy órás mérkőzés során maradt alul szerb ellenfelével szemben. Abban azonban a szakértők is egyetértenek, hogy a 22 éves görög titánt minden bizonnyal látjuk majd még döntő ütközetekben a jövőben.

Szép eredménnyel zárta a tornát Maria Sakkari is, aki bekerült a legjobb 8-ba. A rendkívül tehetséges lány a meccs után elmondta, hogy nagyon élvezte a játékot: „Jöttem, játszottam, győztem” – tette hozzá mosolyogva.

Mindeközben egy új csillag tűnt fel a teniszégbolton Michaela Laki személyében. Az igen tehetséges lány mindösszesen 16 évesen debütált a Roland Garros Junior megmérettetésen, ahol a 16. helyet sikerült megszereznie.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr416596748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása