Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Dübörög az előfoglalás

2021. február 28. - kalimeraeger

kreta_1_1.jpg

Kép: Pixabay

Adta hírül az EasyJet brit légitársaság.

A hét eleji adatok szerint a repülőjegy vásárlás 300%-kal, míg a nyaralással kapcsolatos foglalások 600%-kal nőttek, mióta Nagy-Britannia bejelentette terveit a nemzetközi járatok újraüzemeltetését illetően.

Az EasyJet szerint eddig Kréta tűnik a legnépszerűbb úti célnak azok között, akik augusztusra tervezik az utazást. Ezen kívül júliusra és szeptemberre látják a legtöbb foglalást.

Az optimizmust sajnos persze bizonytalanság övezi, hiszen semmi konkrétat nem lehet még tudni a nemzetközi útvonalak megnyitásáról. Az Egyesült Királyságban május 17-ig biztosan érvényben maradnak a külföldre szóló utazásokkal kapcsolatos korlátozások. Az oltások gyors ütemezésének köszönhetően remélhetőleg a jelenlegi helyzet mielőbb változik majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr1516443408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása