Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Erre még a görög miniszterelnök sem számított

2021. január 26. - kalimeraeger

mitsotakis_oltas_pb.jpg

Kép: Greekreporter

A görög politikus álmában sem gondolta volna, hogy ilyen reakciót vált ki az a kép, amit a második koronavírus elleni oltása beadásakor készítettek róla.

Kyriakos Mitsotakis január 18-án kapta meg a második vakcinát az athéni Attikon Kórházban. Az eseményen jelen volt a sajtó is, és örömmel örökítették meg a pillanatot.

A miniszterelnök ekkor még nem gondolta volna, hogy nem feltétlen a karja lesz az, amin az emberek szeme megakad. Mitsotakis ugyanis ingben érkezett az egészségügyi intézménybe, mely alatt semmit nem viselt, így az oltáshoz kénytelen volt abból félig kibújni. Így pedig fényképek sora készült félig meztelen felsőtestéről, mely a hölgyek körében szerte a világon hatalmas elismerést aratott.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr4116404754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása