Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Giannis Antetokounmpo üzenete

2021. január 08. - kalimeraeger

giannis_antetokounmpo_2.jpg

A kosárlabda sztárja videójában a védekezésre buzdít.

Az NBA játékosa csatlakozott Görögország koronavírus elleni kampányához. Kisfilmjében az emberek figyelmét hívja fel a vírus elleni védekezés fontosságára, az előírások betartására és a maszkhordásra.

A Milwaukee Bucks-szal a napokban szerződését újító klasszis maga is görög zászlóval díszített maszkot visel a videóban, és hangsúlyozza, hogy „a győzelem a jó védekezésnél kezdődik”.

Felszólítja a görögöket a láthatatlan ellenség elleni védelmi stratégia alkalmazására, így végül „mind bajnokok lehetünk”.

A videóban Antetokounmpo gyermekkorából is felvillan pár fénykép, illetve a görög nemzeti válogatottban való szerepléséből is láthatunk pillanatokat.

Kyriakos Mitsotakis miniszterelnök megköszönte a hírességnek, hogy csatlakozott a koronavírus elleni kampányhoz, és ő maga is megosztotta a kisfilmet a Twitteren.

„Az ünnepek alatt is folytatjuk a kegyetlen harcot az egészségünkért. Itt az ideje, hogy az élet revansot vegyen. Köszönöm Giannis Antetokounmponak, aki a lentebbi videóban szerepel, és egyesítem a hangomat az ő szavaival: „Együtt, védelmet játszva visszanyerjük a szabadságunkat”.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr6416377872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása