Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Az Egri Görög Önkormányzat decemberi programjai

2020. december 09. - kalimeraeger

ajandek_1_pb.jpg

Kép: Pixabay

Nagyon sokáig bíztunk benne, hogy a decembert már újra egymás társaságában tölthetjük az Egri Görög Önkormányzat jól megszokott és szeretett egri görög programjain, de sajnos a fennálló vírushelyzet ezt idén nem teszi lehetővé.

A személyes találkozás hiánya azonban nem lehet akadálya a kapcsolattartásnak, ezért számos olyan programot találtunk ki Nektek, melyek által biztonságosan juthat el hozzátok a görög kultúra, ismerhetitek meg az ünnephez kapcsolódó görög hagyományokat, szokásokat, recepteket, hangulatot.

De lássuk, melyek ezek! :)

  1. Elsőként meghirdetésre került a "Görögország - Ahogy én látom" pályázatsorozat keretében a 14. rajzpályázatunk, mely első alkalommal ONLINE biztosít lehetőséget az azon való részvételre. Részleteket IDE KATTINTVA olvashattok róla. Nagyon várjuk a kis alkotók rajzait!
  2. Ahogy már korábban megszokhattátok, a kis alkotók műveiből minden évben kiállítás is készül, jó hír, hogy ezt sem kell idén nélkülöznötök, csak idén ez is az online térbe költözik. Az online kiállítás megnyitójáról külön informálunk benneteket.
  3. December 6-án 3 éves lett az Egri Görög Önkormányzat blogja, a Kalimera Eger!, melynek örömére az Egri Görög Önkormányzat születésnapi játékot hirdetett, melyen bárki részt vehet a kérdések megválaszolásával és beküldésével. Értékes könyvutalványok várnak rátok. Részleteket IDE KATTINTVA olvashatok.
  4. Tegnap, azaz 2020. december 7-én elindult a közkedvelt #mazi sorozatunk ünnepi kiadása, melyben a görög közösség tagjai egyetlen kérdésre adnak választ a szeretettel kapcsolatosan. Az első részt IDE KATTINTVA tudjátok elolvasni.
  5. Honlapunk, a Görögök Egerben mindennap új érdekességgel és az ünnepekhez közeledve ünnepi cikkekkel, receptekkel, szokásokkal, hagyományokkal jelentkezik.
  6. Blogunk, a Kalimera Eger! szintén minden egyes nap kínál érdekességet Görögországról és a hazai görög nemzetiség életéről.
  7. Egyéb meglepetésekkel is készülünk, de ezek még maradjanak a mi titkaink! Ígérjük, időben megtudjátok! :)

Köszönjük, hogy velünk ünnepeltek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr3916324282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása