Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Görögország tovább hosszabbít

2020. december 08. - kalimeraeger

lakat_pb.jpg

Kép: Pixabay

Ahogy a napokban megírtuk nektek, Görögországban továbbra is érvényben maradnak a jelenlegi szigorítások. A legfrissebb hírek szerint egészen január 7-ig.

Továbbra is él tehát az éjszakai kijárási tilalom, és a lakóhely közigazgatási területének elhagyása sem megengedett. Az iskolák, éttermek, bárok, bíróságok és síüdülők január 7-ig biztosan zárva maradnak.

Stelios Petsas kormányszóvívő elmondta, hogy a templomokkal, fodrászatokkal és kiskereskedelmi egységekkel kapcsolatban a hét későbbi részében nyilatkoznak.

Korábban, a kabinetértekezleten Kyriakos Mitsotakis miniszterelnök elmondta, hogy a koronavírus elleni oltóprogram január elején kezdődik meg. Azonban továbbra is óvatosságra int annak ellenére, hogy az esetszámok biztatóan csökkennek.

“Különösen körültekintőeknek kell lennünk, hogy elkerüljük a járvány újraéledését, annak érdekében, hogy a kórházaink kicsit fellélegezhessenek az oltások megkezdése előtt.”

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr1716324288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása