Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Ma van a 3. szülinapunk!

2020. december 06. - kalimeraeger

3ev_szulinap.jpg

Kicsit több, mint 3 évvel ezelőtt nagy volt a sürgés-forgás az Egri Görög Önkormányzat háza táján, ugyanis régóta formálódó, alakuló ötletünket igyekeztünk szárba szökkenteni: egy olyan blogot szeretettünk volna létrehozni, amely minőségi, szórakoztató és informatív tartalommal segít Benneteket, hogy jobban megismerjétek Görögországot, hogy "olyan szigetet hozzunk létre az internet óceánjában, ahová időről időre jó visszatérni, megpihenni". Ahol érdekességeket olvashattok, ahol béke van.

2017. december 6-án aztán útjára indult a Kalimera Eger! blog, mi pedig izgatott várakozással figyeltük, hogyan fogadjátok, mit szóltok hozzá, milyen témájú cikkek tetszenek Nektek a legjobban.

Statisztikáink azt mutatják, hogy ezen idő alatt több tízezren fordultatok meg az oldalon, küldtetek visszajelzést, tanultatok több, mint 800(!!!), szeretettel megírt cikkünkből.

2020-ban igyekeztünk még szorgalmasabban dolgozni, hiszen személyesen kevesebbet lehettünk együtt, így több tartalmat akartunk Nektek mutatni, enyhítendő a személyes találkozások ordító hiányát.

S mint ahogy már szokásunkká vált, az idei szülinapunk sem múlik el anélkül, hogy ne hirdessünk egy bloggal kapcsolatos játékot.

A részletekről HOLNAP számolunk be. :)

Köszönjük megtisztelő figyelmeteket, ígérjük, hogy a jövőben is nagyon igyekszünk majd egyre jobbak lenni:

az Egri Görög Önkormányzat és a Kalimera Eger! csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr9116320236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása