Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Előkelő díjjal jutalmazták a görög múzeumot

2020. október 17. - kalimeraeger

pella_p.jpg

Kép: Pinterest

Mondjuk is, hogy melyiket.

A Pellában található Régészeti Múzeum részesült a napokban a Tripadvisor Traveler’s Choice 2020 elismerésében. Ez a díj olyan üzleteknek, látványosságoknak és emlékműveknek jár, akik folyamatosan kitűnő értékeléseket kapnak az utasoktól és a látogatóktól az oldalon, így a top 10-ben szerepelnek.

“Ebben a problémákkal sújtott időszakban különösen örülünk ennek a megtiszteltetésnek, amely a személyzetünk kemény munkáját és odafigyelését is hivatott tükrözni. Minden dolgozónknak gratulálok, különösen a biztonsági őröknek és takarító személyzetnek” – mondta Elisavet Tsigarida, a Múzeum egyik vezetője.

A Macedóniában található városka és környéke II. Philipposz és Nagy Sándor hazája, a múzeum rengeteg felbecsülhetetlen értékű tárgynak ad otthont.

Ha erre jártok, ne hagyjátok ki Verginát sem!

Vergináról IDE kattintva olvashattok bővebben. Vagy IDE.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr1416244114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása