Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Újabb díjeső Görögországnak

2020. október 15. - kalimeraeger

A széles körben ismert Condé Nast Traveler a napokban hozta nyilvánosságra a 2020-as olvasói szavazatok eredményét, Görögország pedig tarolt az Európa legjobb szigetei kategóriában.

Több, mint 600.000 utazó vett részt  online a 33. olvasói szavazáson, ahol azokra a helyekre voksolhattak, ahol igazán jól érezték magukat és vissza is térnének.

A világ legjobb 35 szigete közül hat Görögországban található: Kréta, Folegandros, Zakinthos, Skiathos, Paros és Mykonos. Ezen szigetek mindegyike Görögország más-más régiójában található, karakterükben és szépségükben egyediek.

Külön öröm, hogy a lista élén Folegandros szerepel, mely így elnyerte az Európa legjobb szigete címet.

Egy olyan évben, amikor az utazás sokak számára meghiúsult, ez az olvasói szavazás egy kis nosztalgiára csábítja az embereket, emlékeztetve őket a világ csodáira, ugyanakkor viszont ragyogó alkalom az idegenforgalom éltetésére, új helyek bemutatására, vagy régiek újbóli felfedezésére is.

Európa legjobb szigeteinek listája:

Folegandros, Görögország

folegandros_1_2.jpg

Zakinthos, Görögország

zakinthos2.jpg

Kréta, Görögország

kreta_5.jpg

Hvar, Horvátország

Mykonos, Görögország

mykonos1_2.jpg

Skiathos, Görögország

skiathos_1_1.jpg

Ischia, Olaszország

Mallorca, Spanyolország

Bozcaada, Törökország

Paros, Görögország

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr1116240056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása