Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Egri görög rendező alkotása a San Sebastian-i Filmfesztiválon

2020. augusztus 22. - kalimeraeger

peter_strickland_marek_szold.jpg

Az Egerben élő, félig görög, félig angol származású Peter Strickland rendező kisjátékfilmje, a Cold Meridian is bekerült a szeptember közepén nyíló San Sebastian-i Filmfesztivál egyik versenyprogramjába.

A film a szeptember 18. és 26. között megrendezendő filmfesztivál Zabaltegi-Tabakalera elnevezésű versenyszekciójában szerepel majd, ott száll ringbe 18 másik művel együtt a Zabaltegi-Tabakalera-díjért, mely 20 ezer euró díjazással jár. A díjról egy háromtagú nemzetközi szakmai zsűri dönt.

A 6 perces alkotásban a tánc és az álomvilág mosódik össze egymással. Főszereplője Wéninger Dalma és Váth Máté kortárs táncosok, valamint Jakab Juli és Kristóf Márton, a film operatőre Győri Márk.

Nagyon szorítunk a sikeredért, Peter!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr1916173436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása