Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Thessaloniki bevezeti az okos utazókártyát

2020. augusztus 04. - kalimeraeger

thessaloniki4_pb.jpg

Kép: Pixabay - Thessaloniki

Voula Patoulidou, a Thessaloniki Turisztikai Szervezet elnöke júliusban írt alá egy memorandumot egy új, fenntartható turizmuskártyával kapcsolatban.

Ennek bevezetése része az Európai Unió SUSTOURISMO projektjének, melynek célja a környezetbarát utazási lehetőségek előtérbe helyezése különböző alkalmazások fejlesztésén keresztül.

Az utazóknak lehetőségük lesz különböző csomagok megvásárlására, és arra, hogy azokat előre kifizessék. Ezek a csomagok rendkívül sokszínűek, múzeumi, illetve kulturális intézményekbe való belépőjegyeket jelentenek, és több vezetett túrát is igénybe lehet majd venni. A kártyával kapcsolatos információk mind telefonos, mind webes applikáción keresztül elérhető lesznek.

A projektért felelősek folyamatosan vizsgálják a kártya felhasználását és hasznosságát, és ahol kell, módosításokat eszközölnek majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr3416103446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása