Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

A Nagy Sétány első lépései

2020. június 26. - kalimeraeger

nagy_setany.jpg

Kép: Twitter

És elég csinos!

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk nektek, grandiózus tervek válnak valósággá Athén történelmi részében. A Nagy Sétány névre keresztelt úton haladva az érdeklődők autóktól mentesen tekinthetik meg a város nevezetességeit. A projekt előnye még, hogy kialakításával nagyobb lesz a zöld övezet, így természetesen környezetvédelmi szempontból is fontos előrelépés ez.

Június 14-én hozzá is láttak a munkálatokhoz a Panepistimiou sugárúton, melynek átalakítását már több évtizede tervezik.

A projekt mintegy 50 000 m2-nyi területet ölel fel, ahol 3 gyalogos és 3 biciklisávot terveznek kiépíteni. Az előbbit piros színnel jelölik majd, és Athén legszebb részein kanyarog. A biciklis rész sárga jelölést kap.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr4315969604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása