Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Tom Hanks viaszból

2020. június 13. - kalimeraeger

Ráadásul görög változatban.

rita_wilson_2.jpg

Hellász újabb gesztussal kedveskedett Tom Hanks-nek, akiről ismeretes, hogy második hazájaként szereti Görögországot, illetve felesége, Rita Wilson származása miatt bele is házasodott ebbe a kultúrába. 

tom_hanks_viasz.jpg

Az észak-görög városban, Kavalában található viaszmúzeum ezért úgy gondolta, megspékeli a június 15-i újranyitását egy új szobor leleplezésével, s erre ki lehetne a legjobb választás, mint a nemrég görög állampolgárságot kapott hollywoodi művész

“Az otthoni karantén kreatívan hatott rám, az időt Hanks viaszképmásának megalkotásával töltöttem” – nyilatkozta Theodoros Kokkinidis, a múzeum tulajdonosa. Elmondta még, hogy a művész érettebb korát vette alapul, mert úgy véli, hogy a világnak oly sokat adott alakot érdemes megjeleníteni.

Képek: Pinterest, Greekreporter

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr6515808154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása