Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Szeretnél bekukucskálni néhányba a világ legnépszerűbb Airbnb szállásai közül?

2020. június 10. - kalimeraeger

Mégpedig nem is akármilyenbe, ugyanis kettő közülük Santorinin található.

Egy májusban lezajlott szavazás alapján felállították a rangsort azon Airbnb szállások között, ahová a legszívesebben utaznának a vendégek. A vulkanikus sziget indulói közül kettő is az első tízben végzett.

hector-cave-house.jpg

Kép: Airbnb - Hector Cave House 

A dobogó harmadik helyét foglalja el a Hector Cave House, amely egy 250 éve a sziklába vájt épület, és eredetileg borospinceként funkcionált. Később lakóhellyé alakították át, ma pedig várja rövid távú lakóit a világ minden pontjáról. Egy éjszaka jelenleg 656 dollárba kerül.

cave-house-1.jpg

 

Kép: Airbnb - Cave House

A világ kilencedik leginkább csábító Airbnb szállása pedig Oia településén található, és a Cave House nevet viseli. A szintén tradicionális, kőbe vájt barlangszállás pazar panorámát biztosít a vendégei számára. A tervezés és berendezés egyébként a mérnök tulajdonosok munkáját dicséri. Itt egy éjszakért 730 dollárt kell letenni az asztalra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr1915755610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása