Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Furcsaság a Qatar-eset körül

2020. június 07. - kalimeraeger

qatar.jpg

Kép: Pixabay

Ahogy néhány nappal korábban megírtuk, 12 utas tesztje lett pozitív azon 91 utas közül, akik a Qatar járatával érkeztek Athénba.

A 12 utas jelenleg egy athéni hotelben, 2 hétre karanténba került, a többi utasnak egy hétig kell karanténba vonulnia. Az eset következtében a görög kormány június 15-ig felfüggesztette a Qatarból érkező járatokat.

A Qatar Airways is megszólalt az ügyben, és elmondta, hogy az utasokat a járat indulása előtt tesztelték, és valamennyiük eredménye negatív lett. A repülőgépen dolgozó személyzet is szigorú előírásokat követ (kesztyűt és maszkot visel), valamint az utasoknak is kötelező maszkot hordaniuk.

Egyelőre nem tudni, hogy mi történhetett, a karantén leteltével a tesztet megismétlik, akkor derül majd ki, hogy melyik korábbi teszt vallott kudarcot.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr5515752986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása