Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Így strandolhatunk majd Santorinin

2020. május 06. - kalimeraeger

perissa.jpg

Kép: Pixabay

A csodás sziget (melyről IDE KATTINTVA nézhettek megy egy gyönyörű videót) máris egy lehetséges opcióval rukkolt elő a biztonságos fürdőzés érdekében.

A mesés fekete homokos Perissa strandon megjelentek a plexivel körülvett napozóágyak, melyek védelmet nyújthatnának a napozóknak a megfertőződés ellen.

perissa2.jpg

Kép: Greekreporter

A strandot üzemeltető Demilmar étterem aktivizálta magát, a tulajdonos, Charlie Chahine mielőbb megoldást szeretett volna találni a problémára. “Muszáj valamit tennünk annak érdekében, hogy az emberek biztonságban érezzék magukat, és 2020-ban ne maradjon el a strandszezon. Nem várhatunk a végtelenségig a hatóságokra” – mondta. „A napozóágyakhoz fertőtlenítőszer is jár majd, a személyzet pedig maszkot és kesztyűt fog viselni.”

A Santorinin megjelent újdonságot valószínűleg több strandon is alkalmazzák majd országszerte.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr815665132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása