Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Láttad már az új Omoniát?

2020. március 10. - kalimeraeger

Remek hír a görög főváros lakóinak és szerelmeseinek, hogy a szebb napokat megélt Omonia tér ismét régi pompájában tündököl majd. Kostas Bakoyannis polgármester a napokban mutatta be a látványtervet, ami a rövidesen befejeződő építkezés utáni állapotot mutatja majd.

omonia_regi.jpg

Kép: Greekreporter

A régen oly nagy népszerűségnek örvendett szökőkút régi pompájánál is szebb formában tér vissza, színes fények sokasága tarkítja majd. A városiak egész 1992-ig élvezhették a tér közepén lévő kutat, melyet a metró építése miatt távolítottak el sokak bánatára. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Δοκιμές στην Ομόνοια. Πλατεία ξανά! Έρχεται...

• Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) által megosztott bejegyzés,

Athén polgármesterének videója, melyet Instagram oldalán osztott meg.

Athén ezen pontja a '90-es évek végére sajnos elég rossz állapotba került, és nem túl jó hírrel bírt. A polgármester azonban bízik benne, hogy a környező épületek és a tér felújításával az Omonia visszanyeri régi fényét.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr2215514490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása