Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Idén több új luxushotel nyitja meg kapuját Athénban

2020. január 18. - kalimeraeger

athen_1.jpg

Fotó: Daria Volkova - Unsplash

A rohamosan növekvő vendégéjszakáknak hála több felső kategóriás szálloda tervezi 2020-ra a megnyitóját a görög fővárosban.

A tavalyi év során 40 kisebb-nagyobb hotel gazdagította az attikai repertoárt, és egyre több a magasabb igényeket kielégítő szálláshely.

2020 legjobban várt szállodája lesz az áprilisban nyíló Athens Capital Hotel – Mgallery a Syntagma téren, mely a francia Accor lánc tagja lesz. A 22 milliós beruházás során egy olyan 5 csillagos szállás épül, mely 158 szobával, 19 lakosztállyal, egy 9. emeleti étteremmel és konferencia-, valamint rendezvénytermekkel várja a vendégeket.

A hányatott sorsú Omonia térnek is új lakója lesz a Brown Hotel tagjaként, a Brown Acropol személyében. A 4 csillagos hotelben 165 szoba és konferenciatermek állnak majd rendelkezésre, a tetején lévő bár és étterem pedig fantasztikus panorámát biztosít majd.

A Syntagma tér, Plaka és Ermou utca szomszédságában, a Mitropoleos utcában készül a látogatók érkezésére az Athens Ikon butikhotel, mely a neves Athenaikon éttermek tulajdonosainak újabb attrakciója.

Ugyanebben a kategóriában nyílik majd a Zoia Aiolou és a Zoia Nikiou a belvárosban. Előbbiben 30 szoba és egy, az Akropoliszra nyíló tetőterasz kerül kialakításra, utóbbiban 26 szoba szolgálja majd a vendégek kényelmét.

Március 15-én kezdi meg működését az 5 csillagos Green Suites Boutique Hotel, a város központjától kicsit távolabb, Ano Patisianál. 45 szoba, tetőtéri kávézó és bár, konferenciatermek és a városra nyíló panorámás úszómedence. Kinek ne lenne kedve csobbanni egyet?

Miliosz Katalin

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr6615415334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása