Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Ma van a szülinapunk! :)

2019. december 06. - kalimeraeger

Egyszerűen nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy ma van a 2 éves szülinapunk. Nem, nem azért írjuk ezt most meg Nektek, hogy elárasszatok minket a jókívánságaitokkal (bár azért jól esik), hanem azért, hogy megköszönjük azt a sok-sok figyelmet és szeretetet, amit ezalatt a két év alatt kaptunk.

A Kalimera Eger! születésének az volt a célja, hogy minőségi, szórakoztató és informatív tartalommal segítsen Benneteket, akik nap mint nap olvassátok cikkeinket, hogy jobban megismerjétek Görögországot, hogy olyan szigetet hozzunk létre az internet óceánjában, ahová időről időre jó visszatérni, megpihenni. Ahol érdekességeket olvashattok, ahol béke van.

Statisztikáink azt mutatják, hogy ezen idő alatt több tízezren fordultatok meg az oldalon, küldtetek visszajelzést, tanultatok több, mint 500, szeretettel megírt cikkünkből.

Köszönjük megtisztelő figyelmeteket, ígérjük, hogy a jövőben is nagyon igyekszünk majd egyre jobbak lenni.

És ahogy az egy éves szülinapunkon, úgy most is játékot hirdetünk: írjátok meg nekünk, hogy melyik cikk a kedvencetek a blogon, és azt is, hogy miért. Válaszaitokat 2019. december 22-ig ide várjuk: egrigorog@gmail.com.

A beküldők között 3 db 5.000 Ft értékű könyvutalványt sorsolunk ki.

Még egyszer nagyon köszönjük! :)

az Egri Görög Önkormányzat és a Kalimera Eger! csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr5915341534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása