Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

A görög vendégszeretet mentette meg egy brit pár esküvőjét

2019. október 01. - kalimeraeger

lindos_1.jpg

Kép: Pixabay

A Thomas Cook Utazási Iroda csődjét követően közel 50 ezer turista rekedt Görögországban, akiket más légitársaságok gépeivel igyekeztek biztonságban hazajuttatni.

A történetnek itt megnyugtató vége is lehetne, csakhogy egy brit pár ebben az időszakban azért utazott Rodosz szigetére, hogy ott tartsák az esküvőjüket. A csőd bejelentésének időpontjában ők már a szigeten tartózkodtak, viszont családtagjaik és vendégeik, közel 30 fő nem. Ők is a Thomas Cook Utazási Irodával utaztak volna ki, csakhogy annak valamennyi járatát törölték.

A pár meg volt róla győződve, hogy az egyetlen megoldás az, ha lefújják a közel 10 ezer fontos esküvőt, és ők is felszállnak egy, a brit kormány által biztosított gépre. A Lindos Princess Hotel és a helyi Thomas Cook Utazási Irodai Kirendeltségének vezetője azonban összefogott, s addig szervezkedtek, míg biztosították a párnak, hogy az Angliában rekedt családtagok és barátok eljussanak a nagy napra a görög szigetre, így a pár esküvője tényleg felejthetetlen élmény maradt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr3815186930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása