Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Köszönjük!

2019. június 02. - kalimeraeger

gorogunnepegerben1778.jpgFotó: Márkus Attila

Nehéz szavakat találni, mit érzünk minden egyes görög rendezvény után, ahol annyi szeretetet, örömet látunk, mint a tegnapi Görög Ünnep Egerben elnevezésű rendezvényünkön.

Nagyon köszönjük a szervezőknek, a támogatóknak, Eger Város Önkormányzatának, a Miniszterelnökség - Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságának, mindenkinek, aki segített létrehozni és lebonyolítani ezt a rendezvényt, az Akropolis Companiának, akik fantasztikus élőzenés táncházat tartottak, a görög harcosoknak és Briginek, az elbűvölő hastáncosnőnek, a TV Eger és a Heves Megyei Hírlap csapatának, hogy eljöttek és foglalkoztak velünk, Katának, a zseniális konferansziénak, minden ügyes gyermeknek, aki rajzolt nekünk, a felkészítő tanároknak és szülőknek, nagyszülőknek, akik elvitték a pályázatot a gyerekeknek, Ildinek, aki fáradhatatlanul segít mindenben, Attilának, a lelkes fotósnak, a Gyradiko mindig elképesztő csapatának, Herminek és Ditinek, Mártinak, Diának, a fantasztikus marketingesnek és egytől egyig mindenkinek, aki részese volt a tegnapi rendezvénynek.

Az alábbi linken találhatjátok a Heves Megyei Hírlap tudósítását a rendezvényről.

https://www.heol.hu/kozelet/helyi-kozelet/harcos-bemutato-tanchaz-es-elozene-is-volt-az-egri-gorog-unnepen-1738217/

Még egyszer köszönjük!

Az Egri Görög Önkormányzat csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr9514875496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása