Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

„Oscar-díjas” görög szállás

2019. február 25. - kalimeraeger

avaton.jpg

Fotó: www.ca.kayak.com

Noha nagy reményekkel indult útnak Yorgos Lanthimos mozija, A kedvenc, sajnos 10 jelölésből mindössze egyet tudott szoborra váltani, Olivia Colman a legjobb női főszereplőnek járó Oscart vihette haza.

Nem maradt azonban görög vonatkozás nélkül a díjátadó, ugyanis ahogy minden évben, az Akadémia által Oscar díjra jelöltek és a show műsoron résztvevők most is több ajándékot vehettek át a nagy este folyamán. Az egyik ezek közül egy egyhetes vakáció Halkidiki egyik luxusvillájába.

Mégpedig az Avaton Luxury Villas Resortba, mely kerttel, medencével és privát tengerparttal rendelkező luxuslakásaiba várja a sztárokat (is). A Halkidiki-félszigeten található hotel 5 km-re fekszik Ouranoupolitól, a legközelebbi várostól, a nyugalom tehát teljes mértékben garantált. Nem elhanyagolható az innen a vendég szeme elé táruló, gyönyörű, Égei-tengerre néző panoráma sem.

A szálláshely tizenhat egységének mindegyike a legkorszerűbb és luxuskategóriás berendezéseket rejti. Annak is ideális, aki ki se szeretné dugni az orrát a házból, ugyanis az Avatonban kizárólag a szállóvendégek számára üzemel a kreatív görög konyhát felvonultató étterem.

A teljes relaxáció érdekében az itt üdülők masszázsra és jógára is ellátogathatnak, vagy elhajózhatnak a misztikus Athos-hegy előtt (erről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz).

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr10014654293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása