Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Földcsuszamlás Zakinthoszon

2018. szeptember 13. - kalimeraeger

A ma estig közölt adatok szerint egy turista sérült meg abban a földcsuszamlásban, amelyet egy hatalmas szikla okozott a mai nap folyamán, a híres Navagio-öbölben, Zakinthoszon.

A sérültet a helyi kórházba szállították, a tűzoltók pedig tovább kutatnak a leesett szikladarabok alatt, további lehetséges sérülteket keresve.

A közelben tartózkodók szerint a környéken három hajó és számos turista pihent a földcsuszamlás idején, akik pánikszerűen menekültek. "Először arra a robajra lettünk figyelmesek, amelyet egy kisebb szikladarab leszakadása okozott, ezután hullott a tengerbe a második és a harmadik nagyobb szikladarab. A lehullott sziklák akkora hullámokat vertek, amelyek arrébb sodorták a hajókat." - számolt be az egyik szemtanú.

Videó forrása: Youtube

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr6514239055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása