Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Hollywoodi (és más) hírességek, akik imádják Görögországot

2018. szeptember 02. - kalimeraeger

Nincs annyi karakternek hely, amennyi érvünk arra lenne, hogy miért is érdemes Görögországba látogatni. Tudják ezt a hírességek és Hollywood sztárjai is, akik rendszeresen vissza-, egyesek pedig már "hazajárnak" Görögországba.

De lássuk csak, kik azok, akikkel rendszeresen találkozhatunk, ha jó időben, a megfelelő görög helyen tartózkodunk!

1. Rowan Atkinson

rowan_atkinson.jpg

Mr. Bean angol megformálója egyenesen imádja Görögországot, ezért nem sokkal ezelőtt egy bájos ingatlant is vásárolt Andros szigetén, mely legkönnyebben Pireus kikötőjéből érhető el.

2. Demi Moore

demi_moore.jpg

A híres színésznő is a rendszeresen visszatérők közé tartozik. Többször látták már Mykonos szigetén, Demit ugyanis annyira lenyűgözte ez a görög sziget, hogy ha teheti, szívesen pihen itt. Érdekesség, hogy exférjének, Bruce Willis-nek és új családjának is Görögország az egyik kedvenc helye, bár Bruce inkább Korfuért rajong.

3. Nicole Kidman

nicole_kidman.jpg

Nicole Kidman Spetses szigetén vásárolt magának egy házat, ahová időről időre visszatér. Nyaralását nem veri nagy dobra, a legfontosabb számára ilyenkor az, hogy nyugodtan kipihenhesse magát.

4. Madonna

madonna.jpg

A pop nagyasszonya is imádja Görögországot, s noha még saját ingatlannal nem rendelkezik, azt már keresi a Jón-szigetek egyikén, de legfőképpen Kefalonián.

5. Rita Wilson és Tom Hanks

rita_wilson.jpg

A házaspár görög kötődése hollywoodi körökben is híres, ami nem csoda, hiszen Rita görög gyökerekkel rendelkezik. Ezért amikor csak tehetik, hazajárnak, több helyen is fotózták már őket, többek között Antiparos szigetén.

6. Lindsay Lohan

lindsay_lohan.jpg

Az egykor bájos, ma már a plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően szinte felismerhetetlen színésznő komoly érdekeltségekkel rendelkezik Görögországban: Athénban és Mykonos-on éjszakai bárt üzemeltet.

7. Johnny Depp

johny_depp.jpg

Johnny Depp is szívesen múlatja az időt Görögországban, Mykonos visszatérő vendége.

8. Nia Vardalos

nia_vardalos3.jpg

A Bazi nagy görög lagzi sztárjának természetes, hogy nyaralni második hazájába jár, imádja Görögországot, amerre csak megy, nem győzi hangsúlyozni ezt a tényt.

Fotók: Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr8414217825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása