Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Filmajánló - Mamma Mia - 2.rész

2018. augusztus 07. - kalimeraeger

5 ok, amiért érdemes megnézni a Mamma mia! 2. részét:

Dübörög a mozikban a Mamma mia! legújabb része, mely már a vetítés elején a nyár, mi több, az év egyik slágerfilmjévé vált. Hogy miért éri meg beülni rá? Sorolom:

-        Sztárok tömkelege: az első részből ismert legtöbb kedves szereplő visszatért a vászonra, sőt, a stáb kiegészült olyan nevekkel, mint Cher, illetve Andy Garcia. Az előzetesek alapján nagy talány, hogy Meryl Streep-et is viszontlátjuk-e, ezt a fordulatot azonban nem lőném le.

-         A story: amíg az első rész alatt csupán a nézők képzeletére bízták, hogyan is ismerkedett meg a főhősnő, Donna a legendás nyári lovagokkal, addig a folytatásban ebbe teljes betekintést nyerünk. Bájos történetek, mókás párbeszédek folyamán tárul elénk az a bohókás világ, amibe igen sokunknak kedve támad belecsöppenni.

-         A táj: sajnos a második rész forgatási helyszíne valamilyen okból nem Görögországban volt, azt meg kell hagyni, hogy sikerült újból szép környezetbe kalauzolni a nézőket. Kalokairi szigetének ezúttal nem a mesés Skopelos adott otthont, hanem a horvátországi Vis.

-         Görög életérzés: természetesen jócskán jut belőle ezúttal is. A mellékszereplők gondoskodnak róla, hogy részesei legyünk annak a gondtalan, sokszor vicces, életimádó hangulatnak, amelyről a hellének oly jól ismertek.

-         Zene: végül, de nem utolsósorban. Az emberek többsége kortól, nemtől függetlenül kedveli az ABBA slágereket, melyekből jutott bőven erre a részre is. De nem kell félni, a fő dallamok itt is jelen vannak.

Miliosz Katalin

Videó forrása: Youtube

Az első rész filmajánlóját megtekinthetitek IDE KATTINTVA.

Csodaszép görög helyszíneken forgatott filmektől pedig IDE KATTINTVA olvashattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr7114167423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása