Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Elnöki köszöntő

2017. december 06. - kalimeraeger

img_0705.JPGKedves Olvasók!

Amikor 1998-ban első ízben megalakult az Egri Görög Önkormányzat, még magunk sem gondoltuk volna, hogy milyen izgalmas kaland veszi kezdetét. Hogy mennyi örömöt, emléket, feledhetetlen és megható pillanatot szereznek nekünk az Egri Görög Önkormányzat által szervezett rendezvények, programok, találkozások, az együtt töltött idő.

Ez is egy örömteli pillanat, hiszen hosszú hónapok ötletelését, munkáját mutathatom most be Önöknek/Nektek. Egy olyan blogot, melyet azért hoztunk létre, hogy otthont adjon mindennek, ami görög, olyan bejegyzéseken, cikkeken, értékes olvasnivalókon keresztül, melyek elgondolkodtatnak, szórakoztatnak, kikapcsolnak.

Az oldalon hosszabb és rövidebb írások, állandó rovatok és független cikkek egyaránt fellelhetőek, hogy mindenki megtalálja azt, ami számára az adott pillanatban a leginkább hasznos vagy szívmelengető, legyen az egy zeneszám, egy interjú, egy-egy bölcsesség nagy gondolkodóinktól, könyv-, film- vagy programajánló vagy egy úti kalauz gyönyörű hazánkba.

Gondoltunk azokra is, akik csak néhány percig tudnak időzni az oldalon, nekik szólnak rövidebb cikkeink, ám akik hosszabb ideig maradnak, tartalmas és hosszabb írások közül is válogathatnak.

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki nélkül e blog nem jöhetett volna létre, valamint Eger városának, hogy ilyen szeretettel vesz körül minket immáron 19 éve.

Kívánom, hogy olyan szeretettel olvassák/olvassátok a blogot, ahogy mi készítettük, ehhez kívánok jó szórakozást, kellemes időtöltést és jó egészséget!

Kalimera Eger!

                                                                                  Tisztelettel:

                                                                                                  dr. Miliosz Kozmasz

                                                                                               Egri Görög Önkormányzat

                                                                                                             elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr6313443211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása