Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Tovább terjeszkedik Görögországban a TUI

2017. november 29. - kalimeraeger

Európa egyik legnagyobb utazásszervezője, a TUI bejelentette, hogy tovább bővíti árualapját Görögországban.

greek_island.jpg

Fotó: Pinterest

Nyílt titok, hogy a turizmus a görög gazdaság egyik tartóoszlopa, minden ötödik munkát ez a szektor adja. A Görögországban nyolc évvel ezelőtt kezdődő gazdasági válság óta a német és brit turisták száma több mint 50 százalékkal emelkedett.

Friedrich Joussen, a TUI vezérigazgatója bejelentette, hogy a tervek szerint 32 szállodával és hajós desztinációkkal is bővíti a görög árualapját. A cél a nyári szezon meghosszabbítása a görög földön is.

Görögország 2010-ben kezdte meg az első nemzetközi mentőcsomagját, hogy a gazdaságukat stabilizálni tudják. A harmadik ilyen csomag jövőre lejár, ezért az országnak külföldi befektetésekre van szüksége ahhoz, hogy a gazdaságot tovább tudják lendíteni és több munkahelyet tudjanak teremteni.

Forrás: innen

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr913395999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása