Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Tom Cruise titkos küldetése Görögországban

2024. június 12. - kalimeraeger

Kép: www.greekreporter.com

Tom Cruise hollywoodi színészt és producert nemrég látták leszállni magángépéről az athéni nemzetközi repülőtéren.

Görögországi küldetése továbbra is rejtély, ám a görög média valószínűsíti, hogy Cruise a jövőbeli filmjeihez szükséges helyszíneket érkezett meglátogatni Észak-Görögországba.

A nagysikerű Mission:Impossible sorozat sztárja kerüli a fotósokat, ezért döntött úgy, hogy éjszaka száll le az athéni repülőtéren. A paparazzók lencséje elől azonban nem sikerült elmenekülnie, akiknek sikerült megörökíteniük őt a repülőgépén kívül.

Tom Cruise-t már többször látták Görögországban korábban. Legújabb filmje, a Mission: Impossible - Holtak visszavágása első részének forgatása során is kifejezte Görögország és a görög kultúra iránti szeretetét. A hollywoodi színész a legújabb Mission: Impossible című film bemutatóján volt épp, amikor az egyik riporter közölte vele, hogy Görögországból származik.

"Hogy van? Én is örülök a találkozásnak. Köszönöm, hogy itt van” - válaszolta Cruise udvariasan, majd hozzátette: ”Szeretem Görögországot. Nagyszerű ételek, nagyszerű emberek".

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr4418426875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása