Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Telly Savalas családja görög állampolgárságot kapott

2024. március 13. - kalimeraeger

telly_savalas_6.jpg

Telly Savalas néhai görög-amerikai színész - aki a Kojak című krimisorozatban (1973-1978) Theo Kojak hadnagyot alakította - családja görög állampolgárságot kapott Görögország Los Angeles-i konzulátusán.

A kitüntetettek Savalas legidősebb lánya, Christina Savalas Koussakis, férje, John Peter Koussakis és gyermekeik voltak. A főkonzulátus egy Facebook-bejegyzésben olyan pillanatra utalt, amelyre a görög származású színész büszke lett volna:

"Újabb sikerként könyvelhetjük el, hogy Christina Savalas Kousakis asszony, a neves görög-amerikai színész, Telly Savalas lánya, férje, az elismert producer és rendező John Peter Kousakis úr és gyermekeik görög állampolgárságot kaptak. Szeretettel üdvözöljük mindannyiukat a nagy görög családban! Kojak nagyon büszke lenne rátok!"

"Ma minden Kousakis letette a hűségesküt Görögországnak. Ez egy hároméves utazás volt, amely nagyszüleink nyomába eredt Görögországtól New Yorkig, Texas-ig és Kaliforniáig. Olyan csodálatos élmény volt dokumentálni az ő életüket, és ezáltal a miénket is. Nemcsak görög származásúak vagyunk, hanem görög állampolgárok is" - írta Christina Savalas Kousakis a Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr1718353271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása