Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Giannis Antetokounmpo is Mykonos-on nyaralt

2023. augusztus 07. - kalimeraeger

giannis_antetokounmpo_3_4.jpg

A világhírű görög kosaras a kozmopolita szigetre menekült az athéni hőség elől.

A Mykonoslive.tv helyi oldal szúrta ki a görög sztárjátékost, amint egyik este a sziget főutcáján sétálgatott testvérei és a privát biztonsági szolgálatának tagjai kíséretében. A nyaralók is felismerték az NBA-sztárt, és folyamatosan szelfit kértek tőle.

Giannis tavaly a családjával látogatott el a szigetre. Látták, amint a Psarou strandon élvezte a napsütést és a görög ételeket, amelyről köztudott, hogy vonzza a helyi és a nemzetközi hírességeket (valamint hatalmas jachtjaikat). Ez a strand Mykonos egyik legtrendibb és leghíresebb partszakasza, amely nyáron mindig tele van.

Antetokounmpo nemrégiben kifejtette véleményét arról a dilemmáról, ami sok Görögországba látogatót foglalkoztat, miszerint Mykonos-t vagy Santorini-t választja-e nyaralási helyszínül.

"Mykonos az egyik legjobb sziget Görögországban... ez egy bulisziget. Nem mész oda a pároddal, inkább a barátokkal. Santorini nagyon romantikus. Ott van a legszebb naplemente és napfelkelte a világon. Oda elviheted a párodat." - mondta Antetokounmpo.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr3718188141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása