Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Claudia Schiffer Görögországban nyaral

2023. június 14. - kalimeraeger

claudia_schiffer_instagram.jpg

Kép: Claudia Schiffer - Instagram

A kilencvenes évek egyik leghíresebb szupermodellje a népszerű Spetses szigetén időzik.

A híres modell két pillanatképet posztolt Instagram-oldalára, ahol arról a helyről mesél, ahol szívesen nyaral. Az útra elkísérte őt legjobb barátnője és kozmetikusa, Uta Huesch is, akivel egy úszó taxiban és a szállodában is lefotózták, ahol megszálltak.

A posztja alá Schiffer azt írta: "Nincs is jobb, mint a legjobb barátnőmmel vásárolni".

Spetses a Saron-szigetek egyik előkelő, gazdag szigete, ahol az Üveghagyma című filmet forgatták: A Knives Out Mystery-t 2021 nyarán, a COVID-19 járványkorlátozások idején vették fel itt.

A görög sziget, amely elkerülte a tömegturizmust, tökéletes hely egy csodálatos sétára, hiszen jellegzetes építészete, macskaköves utcái és jázminnal, valamint bougainvilleával zsúfolásig teleültetett, illatos kertjei miatt öröm gyalogosan felfedezni. Spetses egyik különlegessége, hogy a város határain belül tilos a személygépkocsik használata. A leggyakoribb közlekedési módok errefelé a gyaloglás, a lovaskocsi, a kerékpár, a moped és a motorkerékpár.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr6918146518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása