Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Az Egri Görög Önkormányzat közleménye

2021. december 14. - kalimeraeger

kozlemeny_2021_pb.jpg

Kép: Pixabay

Kedves Honfitársaink, Barátaink!

Sokan kérdeztétek az elmúlt időszakban, hogy az Egri Görög Önkormányzat egyik legnagyobb rendezvénye, mely a karácsonyhoz és a Dodekaimerohoz (12 napos görög ünnepségsorozat) kötődik, idén megtartásra kerül-e.

Az elmúlt hónapokban folyamatosan azon dolgoztunk, hogy a rendezvényre sor kerülhessen, mégpedig a megszokott, magas színvonalon. Tárgyaltunk a rendezvény közreműködőivel, megterveztük az ünnepi műsort, meghirdettük rajzpályázatunkat, de mindenekelőtt szorítottunk, hogy a vírus jelei halványodjanak, hogy a rendezvény biztonságos megtartására sor kerülhessen.

Mindazok, akik rendszeresen látogatjátok ezen rendezvényünket, tudják, hogy az Egri Görög Önkormányzat karácsonyi rendezvénye számos meglepetést tartogat, így görög kulturális előadást, görög néptáncbemutatót, görög gasztronómiai bemutatót, görög büfét, görög élőzenés tánctanítást, görög kiállítást és még megannyi rendezvényelemet. Olyanokat, ahol a maszk használata nem mindig biztosítható.

Őszintén hiszünk abban, hogy az egészség a legnagyobb kincsünk, ezért a magas napi esetszámokat látva, egyetértésben a Mydros Zenekarral és a Helidonaki Görög Hagyományőrző Táncegyüttessel arra a döntésre jutottunk, hogy zárt térben megrendezésre kerülő, maszk nélküli elemeket is magában foglaló, s ezáltal a megfertőződés veszélyét hordozó rendezvényt nem szeretnénk tartani. Görög tánc és görög ételek nélkül viszont rendezvényünk csak halovány mása lenne önmagának.

Őszintén bízunk abban, hogy döntésünk hozzájárul ahhoz, hogy a karácsony mindenkit nagyobb eséllyel találjon egészségesen.

AZONBAN ez a döntésünk nem jelenti azt, hogy programok nélkül maradnátok!

- Fenti döntésünk következtében MEGHOSSZABBÍTJUK korábban meghirdetett online rajzpályázatunk határidejét, mely így 2021. december 23. 23:59-re módosul. Részleteket IDE KATTINTVA olvashattok.

- Az elkészült rajzokból online kiállítást szervezünk honlapunkon.

- Blogunk 4. születésnapja alkalmából meghirdettük nyereményjátékunkat, melynek során 5 kérdésre keressük a választ, értékes nyereményekért cserébe.

- 12 részes cikksorozattal készülünk a Dodekaimero 12 napjához kötődően, hogy jobban megismerjétek a Dodekaimerot.

- Görög gasztronómiai cikkeken keresztül pótoljuk az ünnepi gasztrobemutatót.

- Együtt énekelünk blogunkon és honlapunkon görög kalandákat.

- Karácsonykor Cleo Mitilineou óvodapedagógus, énektanárnő és operaénekesnő meglepetéssel várja a gyerekeket és a gyermeklelkű felnőtteket, anyukákat, apukákat, nagymamákat a honlapunkon és a blogunkon.

- Folyamatosan jelentkezünk az Egri Görög Önkormányzat és a Kalimera Eger! Facebook oldalán.

- Ezeken kívül más meglepetéseket is tartogatunk.

Mi így ünneplünk Veletek biztonságosan, 2021-ben.

Bízunk benne, hogy 2022-ben már mindenkit viszontlátunk személyesen!

Addig is szemezzetek honlapunk több, mint 800, blogunk több, mint 1200 cikke közül.

Elérhetőségeink tudjátok, megtaláltok bennünket a Facebookon (Egri Görög Önkormányzat és Kalimera Eger!), valamint az egrigorog@gmail.com címen is.

Jó egészséget és kellemes készülődést kívánunk!

Az Egri Görög Önkormányzat

Köszönjük a Miniszterelnökség - Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatását.

bgazrt.png

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr3816781758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása