Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

6 film, amelyet Santorinin forgattak

2021. május 23. - kalimeraeger

santorini_film_g10b.jpg

Kép: Pinterest

Korábban többször írtunk már arról Nektek, hogy Görögországot előszeretettel keresik fel a filmesek, hogy legújabb művüket ott forgassák le.

Most 6 olyan filmet gyűjtöttünk Nektek egy csokorba, amelyek mindegyike Santorini szigetén készült.

1. Tomb Raider (2003)

Az Angelina Jolie főszereplésével fogatott film bizonyos jelenetei Santorinin játszódnak.

2. Nyári szeretők (Summer lovers - 1982)

A Daryl Hannah és Peter Gallagher főszereplésével készült, közel 40 éves film is az egyik legszebb görög szigeten játszódik. Ha maga a film nem is lenne ismerős, betétdala, az "I am so excited" a Pointers Sisters-től, biztosan.

3. Az utazó nadrág testvérei (The Sisterhood of the Travelling Pants - 2005)

A történet egy tininovella feldolgozása 4 barátnőről, akikre egy farmer - bár teljesen eltérő testalkattal rendelkeznek - teljes mértékben ráillik. A főszerepekben Blake Lively és Alexis Bledel (Gilmore Girls).

4. D'Agostino (2011)

A film nem egy tipikus hollywoodi történet. Egy londoni férfiről szól, aki elunva jelenét, Santorinin kezdi el keresni az élet értelmét.

5. Che ne Sara’di No (2004)

A 2004-ben bemutatott olasz film három olasz srácról szól, akik egy lány nyomába erednek, s eljutnak egészen a varázslatos görög szigetig.

6. Das Wunder der Liebe

A Siegfried Rauch és Ruth-Maria Kubitschek főszereplésével készült német film egy gyönyörű üzletasszonyról szól, aki egy szerelmi csalódás után összepakol, és meg sem áll Santoriniig.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr4316567958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása